Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155
Tytuł: | Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів |
Inne tytuły: | Effect of different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods |
Authors: | Остапйовська, Марія Володимирівна Ostapiovska, Mariia |
Bibliographic description (Ukraine): | Остапйовська М.В. Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. В. Остапйовська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с. |
Data wydania: | 24-cze-2014 |
Date of entry: | 23-cze-2014 |
Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place edycja: | Тернопіль |
UDC: | 664. |
Słowa kluczowe: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів соки бензоат натрію загальна бактеріальна забрудненість умовно-патогенна мікрофлора juices sodium benzoate a common bacterial contamination pathogenic microflora |
Abstract: | Вплив консервантів на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники соків. Тhe influence of the concentration of preservatives on the organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters juices. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155 |
Typ zawartości: | Other |
Występuje w kolekcjach: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Ostapiovska_Effect different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods.pdf | 74,05 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Offer Gweinyddol