Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155| Title: | Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів |
| Other Titles: | Effect of different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods |
| Authors: | Остапйовська, Марія Володимирівна Ostapiovska, Mariia |
| Bibliographic description (Ukraine): | Остапйовська М.В. Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. В. Остапйовська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с. |
| Issue Date: | 24-Jun-2014 |
| Date of entry: | 23-Jun-2014 |
| Publisher: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 664. |
| Keywords: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів соки бензоат натрію загальна бактеріальна забрудненість умовно-патогенна мікрофлора juices sodium benzoate a common bacterial contamination pathogenic microflora |
| Abstract: | Вплив консервантів на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники соків. Тhe influence of the concentration of preservatives on the organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters juices. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155 |
| Content type: | Other |
| Appears in Collections: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Ostapiovska_Effect different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods.pdf | 74,05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools