このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155
Tittel: | Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів |
Alternative titler: | Effect of different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods |
Authors: | Остапйовська, Марія Володимирівна Ostapiovska, Mariia |
Bibliographic description (Ukraine): | Остапйовська М.В. Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. В. Остапйовська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с. |
Utgivelsesdato: | 24-jun-2014 |
Date of entry: | 23-jun-2014 |
Forlag: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664. |
Emneord: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів соки бензоат натрію загальна бактеріальна забрудненість умовно-патогенна мікрофлора juices sodium benzoate a common bacterial contamination pathogenic microflora |
Abstrakt: | Вплив консервантів на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники соків. Тhe influence of the concentration of preservatives on the organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters juices. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155 |
Content type: | Other |
Vises i samlingene: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
Ostapiovska_Effect different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods.pdf | 74,05 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright
管理ツール