กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155
Teitl: | Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів |
Teitlau Eraill: | Effect of different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods |
Awduron: | Остапйовська, Марія Володимирівна Ostapiovska, Mariia |
Bibliographic description (Ukraine): | Остапйовська М.В. Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. В. Остапйовська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с. |
Dyddiad Cyhoeddi: | 24-Jun-2014 |
Date of entry: | 23-Jun-2014 |
Cyhoeddwr: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664. |
Allweddeiriau: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів соки бензоат натрію загальна бактеріальна забрудненість умовно-патогенна мікрофлора juices sodium benzoate a common bacterial contamination pathogenic microflora |
Crynodeb: | Вплив консервантів на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники соків. Тhe influence of the concentration of preservatives on the organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters juices. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155 |
Content type: | Other |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
Ostapiovska_Effect different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods.pdf | 74,05 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.
เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ