Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155| Název: | Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів |
| Další názvy: | Effect of different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods |
| Autoři: | Остапйовська, Марія Володимирівна Ostapiovska, Mariia |
| Bibliographic description (Ukraine): | Остапйовська М.В. Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. В. Остапйовська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с. |
| Datum vydání: | 24-čer-2014 |
| Date of entry: | 23-čer-2014 |
| Nakladatel: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 664. |
| Klíčová slova: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів соки бензоат натрію загальна бактеріальна забрудненість умовно-патогенна мікрофлора juices sodium benzoate a common bacterial contamination pathogenic microflora |
| Abstrakt: | Вплив консервантів на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники соків. Тhe influence of the concentration of preservatives on the organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters juices. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155 |
| Content type: | Other |
| Vyskytuje se v kolekcích: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| Ostapiovska_Effect different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods.pdf | 74,05 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
Nástroje administrátora