Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19306
Назва: Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів
Інші назви: Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining
Автори: Семенина, Іванна Петрівна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Семенина І.П. Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ І. П. Семенина ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Bibliographic description: Semenyna I.P. Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining. 8.05170107 «Technologies of storage, preservation and processing of fruit and vegetables» / I.P. Semenyna – Ternopil Ivan Puluj National Technical University. – Ternopil, 2017. - 6 р.
Дата публікації: лют-2017
Дата внесення: 22-лют-2017
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Юкало, Володимир Глібович
Теми: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
ФОСФОПРОТЕНЇНИ
PHOSPHOPROTEINS
ПРОТЕОЛІЗ
PRONEOLYSIS
КАЛЬЦІЄВМІСНІ ІНГРЕДІЄНТИ
CALCIUM-CONTAINING INGREDIENTS
Короткий огляд (реферат): В дипломній роботі для виділення фосфопептидів з продуктів протеолізу загального казеїну запропоновано використовувати селективне осадження їх іонами Са2+ і спиртами. За результатами гель-фільтрації встановлено, що природні кальцієвмісні фосфопептиди, які можуть бути використані як функціональні харчові інгерієнти, утворюються при використанні етанолу.
In thisgraduation degree for extracting phosphopeptidesfrom the products of proteolysisof total casein,their selective precipitation with Са2+ ions and alcohols is suggested. By the result of gel filtration it was established thatnatural calcium-containingphosphopeptides that may be used as functional food ingredients are formed with using ethanol.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19306
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Semenyna_Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining.pdf153,26 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора