Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19306
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.advisorЮкало, Володимир Глібович-
dc.contributor.authorСеменина, Іванна Петрівна-
dc.date.accessioned2017-02-22T14:52:39Z-
dc.date.available2017-02-22T14:52:39Z-
dc.date.issued2017-02-
dc.identifier.citationСеменина І.П. Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ І. П. Семенина ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19306-
dc.description.abstractВ дипломній роботі для виділення фосфопептидів з продуктів протеолізу загального казеїну запропоновано використовувати селективне осадження їх іонами Са2+ і спиртами. За результатами гель-фільтрації встановлено, що природні кальцієвмісні фосфопептиди, які можуть бути використані як функціональні харчові інгерієнти, утворюються при використанні етанолу.uk
dc.description.abstractIn thisgraduation degree for extracting phosphopeptidesfrom the products of proteolysisof total casein,their selective precipitation with Са2+ ions and alcohols is suggested. By the result of gel filtration it was established thatnatural calcium-containingphosphopeptides that may be used as functional food ingredients are formed with using ethanol.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107-
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів-
dc.subjectФОСФОПРОТЕНЇНИ-
dc.subjectPHOSPHOPROTEINS-
dc.subjectПРОТЕОЛІЗ-
dc.subjectPRONEOLYSIS-
dc.subjectКАЛЬЦІЄВМІСНІ ІНГРЕДІЄНТИ-
dc.subjectCALCIUM-CONTAINING INGREDIENTS-
dc.titleОтримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтівuk
dc.title.alternativeCalcium-containing natural food functional ingredients obtaininguk
dc.typeThesisuk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.identifier.citationenSemenyna I.P. Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining. 8.05170107 «Technologies of storage, preservation and processing of fruit and vegetables» / I.P. Semenyna – Ternopil Ivan Puluj National Technical University. – Ternopil, 2017. - 6 р.uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.coverage.countryUAuk
Ebben a gyűjteményben:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Semenyna_Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining.pdf153,26 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools