Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19306Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Юкало, Володимир Глібович | - |
| dc.contributor.author | Семенина, Іванна Петрівна | - |
| dc.date.accessioned | 2017-02-22T14:52:39Z | - |
| dc.date.available | 2017-02-22T14:52:39Z | - |
| dc.date.issued | 2017-02 | - |
| dc.identifier.citation | Семенина І.П. Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ І. П. Семенина ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. | uk |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19306 | - |
| dc.description.abstract | В дипломній роботі для виділення фосфопептидів з продуктів протеолізу загального казеїну запропоновано використовувати селективне осадження їх іонами Са2+ і спиртами. За результатами гель-фільтрації встановлено, що природні кальцієвмісні фосфопептиди, які можуть бути використані як функціональні харчові інгерієнти, утворюються при використанні етанолу. | uk |
| dc.description.abstract | In thisgraduation degree for extracting phosphopeptidesfrom the products of proteolysisof total casein,their selective precipitation with Са2+ ions and alcohols is suggested. By the result of gel filtration it was established thatnatural calcium-containingphosphopeptides that may be used as functional food ingredients are formed with using ethanol. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
| dc.subject | 8.05170107 | - |
| dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | - |
| dc.subject | ФОСФОПРОТЕНЇНИ | - |
| dc.subject | PHOSPHOPROTEINS | - |
| dc.subject | ПРОТЕОЛІЗ | - |
| dc.subject | PRONEOLYSIS | - |
| dc.subject | КАЛЬЦІЄВМІСНІ ІНГРЕДІЄНТИ | - |
| dc.subject | CALCIUM-CONTAINING INGREDIENTS | - |
| dc.title | Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів | uk |
| dc.title.alternative | Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining | uk |
| dc.type | Thesis | uk |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
| dc.identifier.citationen | Semenyna I.P. Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining. 8.05170107 «Technologies of storage, preservation and processing of fruit and vegetables» / I.P. Semenyna – Ternopil Ivan Puluj National Technical University. – Ternopil, 2017. - 6 р. | uk |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
| dc.coverage.country | UA | uk |
| Ebben a gyűjteményben: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| Semenyna_Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining.pdf | 153,26 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools