Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19306
Registro completo de metadatos
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.advisorЮкало, Володимир Глібович-
dc.contributor.authorСеменина, Іванна Петрівна-
dc.date.accessioned2017-02-22T14:52:39Z-
dc.date.available2017-02-22T14:52:39Z-
dc.date.issued2017-02-
dc.identifier.citationСеменина І.П. Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ І. П. Семенина ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19306-
dc.description.abstractВ дипломній роботі для виділення фосфопептидів з продуктів протеолізу загального казеїну запропоновано використовувати селективне осадження їх іонами Са2+ і спиртами. За результатами гель-фільтрації встановлено, що природні кальцієвмісні фосфопептиди, які можуть бути використані як функціональні харчові інгерієнти, утворюються при використанні етанолу.uk
dc.description.abstractIn thisgraduation degree for extracting phosphopeptidesfrom the products of proteolysisof total casein,their selective precipitation with Са2+ ions and alcohols is suggested. By the result of gel filtration it was established thatnatural calcium-containingphosphopeptides that may be used as functional food ingredients are formed with using ethanol.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107-
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів-
dc.subjectФОСФОПРОТЕНЇНИ-
dc.subjectPHOSPHOPROTEINS-
dc.subjectПРОТЕОЛІЗ-
dc.subjectPRONEOLYSIS-
dc.subjectКАЛЬЦІЄВМІСНІ ІНГРЕДІЄНТИ-
dc.subjectCALCIUM-CONTAINING INGREDIENTS-
dc.titleОтримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтівuk
dc.title.alternativeCalcium-containing natural food functional ingredients obtaininguk
dc.typeThesisuk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.identifier.citationenSemenyna I.P. Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining. 8.05170107 «Technologies of storage, preservation and processing of fruit and vegetables» / I.P. Semenyna – Ternopil Ivan Puluj National Technical University. – Ternopil, 2017. - 6 р.uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.coverage.countryUAuk
Aparece en las colecciones: 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Semenyna_Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining.pdf153,26 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador