Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19306
Název: Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів
Další názvy: Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining
Autoři: Семенина, Іванна Петрівна
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Семенина І.П. Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ І. П. Семенина ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Bibliographic description (International): Semenyna I.P. Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining. 8.05170107 «Technologies of storage, preservation and processing of fruit and vegetables» / I.P. Semenyna – Ternopil Ivan Puluj National Technical University. – Ternopil, 2017. - 6 р.
Datum vydání: úno-2017
Date of entry: 22-úno-2017
Nakladatel: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Юкало, Володимир Глібович
Klíčová slova: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
ФОСФОПРОТЕНЇНИ
PHOSPHOPROTEINS
ПРОТЕОЛІЗ
PRONEOLYSIS
КАЛЬЦІЄВМІСНІ ІНГРЕДІЄНТИ
CALCIUM-CONTAINING INGREDIENTS
Abstrakt: В дипломній роботі для виділення фосфопептидів з продуктів протеолізу загального казеїну запропоновано використовувати селективне осадження їх іонами Са2+ і спиртами. За результатами гель-фільтрації встановлено, що природні кальцієвмісні фосфопептиди, які можуть бути використані як функціональні харчові інгерієнти, утворюються при використанні етанолу.
In thisgraduation degree for extracting phosphopeptidesfrom the products of proteolysisof total casein,their selective precipitation with Са2+ ions and alcohols is suggested. By the result of gel filtration it was established thatnatural calcium-containingphosphopeptides that may be used as functional food ingredients are formed with using ethanol.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19306
Content type: Thesis
Vyskytuje se v kolekcích:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Semenyna_Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining.pdf153,26 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Admin Tools