Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19306
Títol: | Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів |
Altres títols: | Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining |
Autor: | Семенина, Іванна Петрівна |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Семенина І.П. Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ І. П. Семенина ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Semenyna I.P. Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining. 8.05170107 «Technologies of storage, preservation and processing of fruit and vegetables» / I.P. Semenyna – Ternopil Ivan Puluj National Technical University. – Ternopil, 2017. - 6 р. |
Data de publicació: | de -2017 |
Date of entry: | 22-de -2017 |
Editorial: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Юкало, Володимир Глібович |
Paraules clau: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів ФОСФОПРОТЕНЇНИ PHOSPHOPROTEINS ПРОТЕОЛІЗ PRONEOLYSIS КАЛЬЦІЄВМІСНІ ІНГРЕДІЄНТИ CALCIUM-CONTAINING INGREDIENTS |
Resum: | В дипломній роботі для виділення фосфопептидів з продуктів протеолізу загального казеїну запропоновано використовувати селективне осадження їх іонами Са2+ і спиртами. За результатами гель-фільтрації встановлено, що природні кальцієвмісні фосфопептиди, які можуть бути використані як функціональні харчові інгерієнти, утворюються при використанні етанолу. In thisgraduation degree for extracting phosphopeptidesfrom the products of proteolysisof total casein,their selective precipitation with Са2+ ions and alcohols is suggested. By the result of gel filtration it was established thatnatural calcium-containingphosphopeptides that may be used as functional food ingredients are formed with using ethanol. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19306 |
Content type: | Thesis |
Apareix a les col·leccions: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
Semenyna_Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining.pdf | 153,26 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.
Administrasjonsverktøy