Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19306
Título: Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів
Outros títulos: Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining
Authors: Семенина, Іванна Петрівна
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Семенина І.П. Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ І. П. Семенина ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Bibliographic description (International): Semenyna I.P. Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining. 8.05170107 «Technologies of storage, preservation and processing of fruit and vegetables» / I.P. Semenyna – Ternopil Ivan Puluj National Technical University. – Ternopil, 2017. - 6 р.
Data de edición: Feb-2017
Date of entry: 22-Feb-2017
Editor: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Юкало, Володимир Глібович
Palabras chave: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
ФОСФОПРОТЕНЇНИ
PHOSPHOPROTEINS
ПРОТЕОЛІЗ
PRONEOLYSIS
КАЛЬЦІЄВМІСНІ ІНГРЕДІЄНТИ
CALCIUM-CONTAINING INGREDIENTS
Resumo: В дипломній роботі для виділення фосфопептидів з продуктів протеолізу загального казеїну запропоновано використовувати селективне осадження їх іонами Са2+ і спиртами. За результатами гель-фільтрації встановлено, що природні кальцієвмісні фосфопептиди, які можуть бути використані як функціональні харчові інгерієнти, утворюються при використанні етанолу.
In thisgraduation degree for extracting phosphopeptidesfrom the products of proteolysisof total casein,their selective precipitation with Са2+ ions and alcohols is suggested. By the result of gel filtration it was established thatnatural calcium-containingphosphopeptides that may be used as functional food ingredients are formed with using ethanol.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19306
Content type: Thesis
Aparece nas Coleccións8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Semenyna_Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining.pdf153,26 kBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Admin Tools