Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19306
Titolo: Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів
Titoli alternativi: Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining
Autori: Семенина, Іванна Петрівна
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Семенина І.П. Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ І. П. Семенина ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Bibliographic description (International): Semenyna I.P. Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining. 8.05170107 «Technologies of storage, preservation and processing of fruit and vegetables» / I.P. Semenyna – Ternopil Ivan Puluj National Technical University. – Ternopil, 2017. - 6 р.
Data: feb-2017
Date of entry: 22-feb-2017
Editore: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Юкало, Володимир Глібович
Parole chiave: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
ФОСФОПРОТЕНЇНИ
PHOSPHOPROTEINS
ПРОТЕОЛІЗ
PRONEOLYSIS
КАЛЬЦІЄВМІСНІ ІНГРЕДІЄНТИ
CALCIUM-CONTAINING INGREDIENTS
Abstract: В дипломній роботі для виділення фосфопептидів з продуктів протеолізу загального казеїну запропоновано використовувати селективне осадження їх іонами Са2+ і спиртами. За результатами гель-фільтрації встановлено, що природні кальцієвмісні фосфопептиди, які можуть бути використані як функціональні харчові інгерієнти, утворюються при використанні етанолу.
In thisgraduation degree for extracting phosphopeptidesfrom the products of proteolysisof total casein,their selective precipitation with Са2+ ions and alcohols is suggested. By the result of gel filtration it was established thatnatural calcium-containingphosphopeptides that may be used as functional food ingredients are formed with using ethanol.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19306
Content type: Thesis
È visualizzato nelle collezioni:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
Semenyna_Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining.pdf153,26 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Administratzailearen tresnak