Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19306
ชื่อเรื่อง: | Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining |
ผู้แต่ง: | Семенина, Іванна Петрівна |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Семенина І.П. Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ І. П. Семенина ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Semenyna I.P. Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining. 8.05170107 «Technologies of storage, preservation and processing of fruit and vegetables» / I.P. Semenyna – Ternopil Ivan Puluj National Technical University. – Ternopil, 2017. - 6 р. |
วันที่เผยแพร่: | กุม-2017 |
Date of entry: | 22-กุม-2017 |
สำนักพิมพ์: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Юкало, Володимир Глібович |
คำสำคัญ: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів ФОСФОПРОТЕНЇНИ PHOSPHOPROTEINS ПРОТЕОЛІЗ PRONEOLYSIS КАЛЬЦІЄВМІСНІ ІНГРЕДІЄНТИ CALCIUM-CONTAINING INGREDIENTS |
บทคัดย่อ: | В дипломній роботі для виділення фосфопептидів з продуктів протеолізу загального казеїну запропоновано використовувати селективне осадження їх іонами Са2+ і спиртами. За результатами гель-фільтрації встановлено, що природні кальцієвмісні фосфопептиди, які можуть бути використані як функціональні харчові інгерієнти, утворюються при використанні етанолу. In thisgraduation degree for extracting phosphopeptidesfrom the products of proteolysisof total casein,their selective precipitation with Са2+ ions and alcohols is suggested. By the result of gel filtration it was established thatnatural calcium-containingphosphopeptides that may be used as functional food ingredients are formed with using ethanol. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19306 |
Content type: | Thesis |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
Semenyna_Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining.pdf | 153,26 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น
Admin Tools