Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19306
Title: | Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів |
Other Titles: | Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining |
Authors: | Семенина, Іванна Петрівна |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Семенина І.П. Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ І. П. Семенина ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Semenyna I.P. Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining. 8.05170107 «Technologies of storage, preservation and processing of fruit and vegetables» / I.P. Semenyna – Ternopil Ivan Puluj National Technical University. – Ternopil, 2017. - 6 р. |
Issue Date: | Feb-2017 |
Date of entry: | 22-Feb-2017 |
Publisher: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Юкало, Володимир Глібович |
Keywords: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів ФОСФОПРОТЕНЇНИ PHOSPHOPROTEINS ПРОТЕОЛІЗ PRONEOLYSIS КАЛЬЦІЄВМІСНІ ІНГРЕДІЄНТИ CALCIUM-CONTAINING INGREDIENTS |
Abstract: | В дипломній роботі для виділення фосфопептидів з продуктів протеолізу загального казеїну запропоновано використовувати селективне осадження їх іонами Са2+ і спиртами. За результатами гель-фільтрації встановлено, що природні кальцієвмісні фосфопептиди, які можуть бути використані як функціональні харчові інгерієнти, утворюються при використанні етанолу. In thisgraduation degree for extracting phosphopeptidesfrom the products of proteolysisof total casein,their selective precipitation with Са2+ ions and alcohols is suggested. By the result of gel filtration it was established thatnatural calcium-containingphosphopeptides that may be used as functional food ingredients are formed with using ethanol. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19306 |
Content type: | Thesis |
Appears in Collections: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Semenyna_Calcium-containing natural food functional ingredients obtaining.pdf | 153,26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Administratzailearen tresnak