Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166
Назва: | Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі. |
Інші назви: | Influence of technological processing on the nitrate content in potato. |
Автори: | Ревіцька, Валентина Валентинівна Revitska, Valentina |
Бібліографічний опис: | Ревіцька В.В Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / В.В. Ревіцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
Дата публікації: | 23-чер-2014 |
Дата внесення: | 23-чер-2014 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
УДК: | 630.241 |
Теми: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів картопля картопля технологічна обробка potato nitrates technological processing |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено вплив різних способів і режимів технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів під вимочування, варіння і смаження картоплі Master's qualification is devoted to studying the effect of different methods and modes of technological processing on the dynamics of nitrate during soaking , boiling and frying potatoes. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166 |
Тип вмісту: | Other |
Розташовується у зібраннях: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Revitska_Influence of technological processing on the nitrate content in potato.pdf | 55,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора