Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166| Tytuł: | Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі. |
| Inne tytuły: | Influence of technological processing on the nitrate content in potato. |
| Authors: | Ревіцька, Валентина Валентинівна Revitska, Valentina |
| Bibliographic description (Ukraine): | Ревіцька В.В Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / В.В. Ревіцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
| Data wydania: | 23-cze-2014 |
| Date of entry: | 23-cze-2014 |
| Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place edycja: | Тернопіль |
| UDC: | 630.241 |
| Słowa kluczowe: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів картопля картопля технологічна обробка potato nitrates technological processing |
| Abstract: | Вивчено вплив різних способів і режимів технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів під вимочування, варіння і смаження картоплі Master's qualification is devoted to studying the effect of different methods and modes of technological processing on the dynamics of nitrate during soaking , boiling and frying potatoes. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166 |
| Typ zawartości: | Other |
| Występuje w kolekcjach: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Revitska_Influence of technological processing on the nitrate content in potato.pdf | 55,56 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora