Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166| Titel: | Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі. |
| Sonstige Titel: | Influence of technological processing on the nitrate content in potato. |
| Autor(en): | Ревіцька, Валентина Валентинівна Revitska, Valentina |
| Bibliographic description (Ukraine): | Ревіцька В.В Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / В.В. Ревіцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
| Erscheinungsdatum: | 23-Jun-2014 |
| Date of entry: | 23-Jun-2014 |
| Herausgeber: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 630.241 |
| Stichwörter: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів картопля картопля технологічна обробка potato nitrates technological processing |
| Zusammenfassung: | Вивчено вплив різних способів і режимів технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів під вимочування, варіння і смаження картоплі Master's qualification is devoted to studying the effect of different methods and modes of technological processing on the dynamics of nitrate during soaking , boiling and frying potatoes. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166 |
| Content type: | Other |
| Enthalten in den Sammlungen: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Revitska_Influence of technological processing on the nitrate content in potato.pdf | 55,56 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.
Administrationswerkzeuge