Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorРевіцька, Валентина Валентинівна-
dc.contributor.authorRevitska, Valentina-
dc.date.accessioned2014-06-23T22:33:02Z-
dc.date.available2014-06-23T22:33:02Z-
dc.date.issued2014-06-23-
dc.identifier.citationРевіцька В.В Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / В.В. Ревіцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166-
dc.description.abstractВивчено вплив різних способів і режимів технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів під вимочування, варіння і смаження картопліuk
dc.description.abstractMaster's qualification is devoted to studying the effect of different methods and modes of technological processing on the dynamics of nitrate during soaking , boiling and frying potatoes.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107uk
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочівuk
dc.subjectкартопляuk
dc.subjectкартопляuk
dc.subjectтехнологічна обробкаuk
dc.subjectpotatouk
dc.subjectnitratesuk
dc.subjecttechnological processinguk
dc.titleВплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.uk
dc.title.alternativeInfluence of technological processing on the nitrate content in potato.uk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc630.241uk
Ebben a gyűjteményben:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Revitska_Influence of technological processing on the nitrate content in potato.pdf55,56 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools