Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166
Başlık: Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.
Diğer Başlıklar: Influence of technological processing on the nitrate content in potato.
Yazarlar: Ревіцька, Валентина Валентинівна
Revitska, Valentina
Bibliographic description (Ukraine): Ревіцька В.В Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / В.В. Ревіцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Yayın Tarihi: 23-Haz-2014
Date of entry: 23-Haz-2014
Yayıncı: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 630.241
Anahtar kelimeler: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
картопля
картопля
технологічна обробка
potato
nitrates
technological processing
Özet: Вивчено вплив різних способів і режимів технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів під вимочування, варіння і смаження картоплі
Master's qualification is devoted to studying the effect of different methods and modes of technological processing on the dynamics of nitrate during soaking , boiling and frying potatoes.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166
Content type: Other
Koleksiyonlarda Görünür:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Revitska_Influence of technological processing on the nitrate content in potato.pdf55,56 kBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları