Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163
Başlık: Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти
Diğer Başlıklar: Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти
Yazarlar: Брикайло, Ольга Василівна
Brykaylo, Olga
Bibliographic description (Ukraine): Брикайло О.В. Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / О.В. Брикайло ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Yayın Tarihi: 23-Haz-2014
Date of entry: 23-Haz-2014
Yayıncı: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 617.25
Anahtar kelimeler: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
капуста
квашення
аскорбінова кислота
cabbage
pickling
ascorbic acid
Özet: Вивчено динаміку змін вмісту аскорбінової кислоти у квашеній капусті за різних умов квашення, терміну зберігання та температурному режиму цього зберігання
Master's qualification is devoted to the study of the dynamics change the content of ascorbic acid in sauerkraut fermented by various conditions , shelf life and temperature regime of storage
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163
Content type: Other
Koleksiyonlarda Görünür:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Brykaylo_Monitoring of vitamin C content in different ways fermented cabbage.pdf55,21 kBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları