Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163
Títol: Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти
Altres títols: Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти
Autor: Брикайло, Ольга Василівна
Brykaylo, Olga
Bibliographic description (Ukraine): Брикайло О.В. Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / О.В. Брикайло ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Data de publicació: 23-de -2014
Date of entry: 23-de -2014
Editorial: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 617.25
Paraules clau: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
капуста
квашення
аскорбінова кислота
cabbage
pickling
ascorbic acid
Resum: Вивчено динаміку змін вмісту аскорбінової кислоти у квашеній капусті за різних умов квашення, терміну зберігання та температурному режиму цього зберігання
Master's qualification is devoted to the study of the dynamics change the content of ascorbic acid in sauerkraut fermented by various conditions , shelf life and temperature regime of storage
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163
Content type: Other
Apareix a les col·leccions:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
Brykaylo_Monitoring of vitamin C content in different ways fermented cabbage.pdf55,21 kBAdobe PDFVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.

Admin vahendid