このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163
Titre: | Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти |
Autre(s) titre(s): | Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти |
Auteur(s): | Брикайло, Ольга Василівна Brykaylo, Olga |
Bibliographic description (Ukraine): | Брикайло О.В. Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / О.В. Брикайло ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
Date de publication: | 23-jui-2014 |
Date of entry: | 23-jui-2014 |
Editeur: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 617.25 |
Mots-clés: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів капуста квашення аскорбінова кислота cabbage pickling ascorbic acid |
Résumé: | Вивчено динаміку змін вмісту аскорбінової кислоти у квашеній капусті за різних умов квашення, терміну зберігання та температурному режиму цього зберігання Master's qualification is devoted to the study of the dynamics change the content of ascorbic acid in sauerkraut fermented by various conditions , shelf life and temperature regime of storage |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163 |
Content type: | Other |
Collection(s) : | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Brykaylo_Monitoring of vitamin C content in different ways fermented cabbage.pdf | 55,21 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
管理ツール