Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163
Pełny rekord metadanych
Pole DC | Wartość | Język |
---|---|---|
dc.contributor.author | Брикайло, Ольга Василівна | - |
dc.contributor.author | Brykaylo, Olga | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-23T22:17:10Z | - |
dc.date.available | 2014-06-23T22:17:10Z | - |
dc.date.issued | 2014-06-23 | - |
dc.identifier.citation | Брикайло О.В. Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / О.В. Брикайло ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163 | - |
dc.description.abstract | Вивчено динаміку змін вмісту аскорбінової кислоти у квашеній капусті за різних умов квашення, терміну зберігання та температурному режиму цього зберігання | uk |
dc.description.abstract | Master's qualification is devoted to the study of the dynamics change the content of ascorbic acid in sauerkraut fermented by various conditions , shelf life and temperature regime of storage | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05170107 | uk |
dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | uk |
dc.subject | капуста | uk |
dc.subject | квашення | uk |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk |
dc.subject | cabbage | uk |
dc.subject | pickling | uk |
dc.subject | ascorbic acid | uk |
dc.title | Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти | uk |
dc.title.alternative | Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.subject.udc | 617.25 | uk |
Występuje w kolekcjach: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Brykaylo_Monitoring of vitamin C content in different ways fermented cabbage.pdf | 55,21 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora