Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163
Registo completo
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.authorБрикайло, Ольга Василівна-
dc.contributor.authorBrykaylo, Olga-
dc.date.accessioned2014-06-23T22:17:10Z-
dc.date.available2014-06-23T22:17:10Z-
dc.date.issued2014-06-23-
dc.identifier.citationБрикайло О.В. Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / О.В. Брикайло ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163-
dc.description.abstractВивчено динаміку змін вмісту аскорбінової кислоти у квашеній капусті за різних умов квашення, терміну зберігання та температурному режиму цього зберіганняuk
dc.description.abstractMaster's qualification is devoted to the study of the dynamics change the content of ascorbic acid in sauerkraut fermented by various conditions , shelf life and temperature regime of storageuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107uk
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочівuk
dc.subjectкапустаuk
dc.subjectквашенняuk
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.subjectcabbageuk
dc.subjectpicklinguk
dc.subjectascorbic aciduk
dc.titleМоніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капустиuk
dc.title.alternativeМоніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капустиuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc617.25uk
Aparece nas colecções:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
Brykaylo_Monitoring of vitamin C content in different ways fermented cabbage.pdf55,21 kBAdobe PDFVer/Abrir


Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.

Ferramentas administrativas