このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163完全メタデータレコード
| DCフィールド | 値 | 言語 |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Брикайло, Ольга Василівна | - |
| dc.contributor.author | Brykaylo, Olga | - |
| dc.date.accessioned | 2014-06-23T22:17:10Z | - |
| dc.date.available | 2014-06-23T22:17:10Z | - |
| dc.date.issued | 2014-06-23 | - |
| dc.identifier.citation | Брикайло О.В. Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / О.В. Брикайло ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. | uk |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163 | - |
| dc.description.abstract | Вивчено динаміку змін вмісту аскорбінової кислоти у квашеній капусті за різних умов квашення, терміну зберігання та температурному режиму цього зберігання | uk |
| dc.description.abstract | Master's qualification is devoted to the study of the dynamics change the content of ascorbic acid in sauerkraut fermented by various conditions , shelf life and temperature regime of storage | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
| dc.subject | 8.05170107 | uk |
| dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | uk |
| dc.subject | капуста | uk |
| dc.subject | квашення | uk |
| dc.subject | аскорбінова кислота | uk |
| dc.subject | cabbage | uk |
| dc.subject | pickling | uk |
| dc.subject | ascorbic acid | uk |
| dc.title | Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти | uk |
| dc.title.alternative | Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти | uk |
| dc.type | Other | uk |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
| dc.subject.udc | 617.25 | uk |
| 出現コレクション: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| Brykaylo_Monitoring of vitamin C content in different ways fermented cabbage.pdf | 55,21 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール