Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163
Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorБрикайло, Ольга Василівна-
dc.contributor.authorBrykaylo, Olga-
dc.date.accessioned2014-06-23T22:17:10Z-
dc.date.available2014-06-23T22:17:10Z-
dc.date.issued2014-06-23-
dc.identifier.citationБрикайло О.В. Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / О.В. Брикайло ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163-
dc.description.abstractВивчено динаміку змін вмісту аскорбінової кислоти у квашеній капусті за різних умов квашення, терміну зберігання та температурному режиму цього зберіганняuk
dc.description.abstractMaster's qualification is devoted to the study of the dynamics change the content of ascorbic acid in sauerkraut fermented by various conditions , shelf life and temperature regime of storageuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107uk
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочівuk
dc.subjectкапустаuk
dc.subjectквашенняuk
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.subjectcabbageuk
dc.subjectpicklinguk
dc.subjectascorbic aciduk
dc.titleМоніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капустиuk
dc.title.alternativeМоніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капустиuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc617.25uk
Występuje w kolekcjach:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora