Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163
Titolo: Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти
Titoli alternativi: Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти
Autori: Брикайло, Ольга Василівна
Brykaylo, Olga
Bibliographic description (Ukraine): Брикайло О.В. Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / О.В. Брикайло ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Data: 23-giu-2014
Date of entry: 23-giu-2014
Editore: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 617.25
Parole chiave: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
капуста
квашення
аскорбінова кислота
cabbage
pickling
ascorbic acid
Abstract: Вивчено динаміку змін вмісту аскорбінової кислоти у квашеній капусті за різних умов квашення, терміну зберігання та температурному режиму цього зберігання
Master's qualification is devoted to the study of the dynamics change the content of ascorbic acid in sauerkraut fermented by various conditions , shelf life and temperature regime of storage
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163
Content type: Other
È visualizzato nelle collezioni:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
Brykaylo_Monitoring of vitamin C content in different ways fermented cabbage.pdf55,21 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Ferramentas administrativas