このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163
タイトル: | Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти |
その他のタイトル: | Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти |
著者: | Брикайло, Ольга Василівна Brykaylo, Olga |
Bibliographic description (Ukraine): | Брикайло О.В. Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / О.В. Брикайло ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
発行日: | 23-6月-2014 |
Date of entry: | 23-6月-2014 |
出版者: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 617.25 |
キーワード: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів капуста квашення аскорбінова кислота cabbage pickling ascorbic acid |
抄録: | Вивчено динаміку змін вмісту аскорбінової кислоти у квашеній капусті за різних умов квашення, терміну зберігання та температурному режиму цього зберігання Master's qualification is devoted to the study of the dynamics change the content of ascorbic acid in sauerkraut fermented by various conditions , shelf life and temperature regime of storage |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163 |
Content type: | Other |
出現コレクション: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Brykaylo_Monitoring of vitamin C content in different ways fermented cabbage.pdf | 55,21 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール