Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163
Pealkiri: Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти
Teised pealkirjad: Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти
Autor: Брикайло, Ольга Василівна
Brykaylo, Olga
Bibliographic description (Ukraine): Брикайло О.В. Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / О.В. Брикайло ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Ilmumisaasta: 23-juu-2014
Date of entry: 23-juu-2014
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 617.25
Märksõnad: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
капуста
квашення
аскорбінова кислота
cabbage
pickling
ascorbic acid
Kokkuvõte: Вивчено динаміку змін вмісту аскорбінової кислоти у квашеній капусті за різних умов квашення, терміну зберігання та температурному режиму цього зберігання
Master's qualification is devoted to the study of the dynamics change the content of ascorbic acid in sauerkraut fermented by various conditions , shelf life and temperature regime of storage
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163
Content type: Other
Asub kollektsiooni(de)s:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
Brykaylo_Monitoring of vitamin C content in different ways fermented cabbage.pdf55,21 kBAdobe PDFVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Narzędzia administratora