Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163
Titel: | Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти |
Sonstige Titel: | Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти |
Autor(en): | Брикайло, Ольга Василівна Brykaylo, Olga |
Bibliographic description (Ukraine): | Брикайло О.В. Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / О.В. Брикайло ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
Erscheinungsdatum: | 23-Jun-2014 |
Date of entry: | 23-Jun-2014 |
Herausgeber: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 617.25 |
Stichwörter: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів капуста квашення аскорбінова кислота cabbage pickling ascorbic acid |
Zusammenfassung: | Вивчено динаміку змін вмісту аскорбінової кислоти у квашеній капусті за різних умов квашення, терміну зберігання та температурному режиму цього зберігання Master's qualification is devoted to the study of the dynamics change the content of ascorbic acid in sauerkraut fermented by various conditions , shelf life and temperature regime of storage |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163 |
Content type: | Other |
Enthalten in den Sammlungen: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
Brykaylo_Monitoring of vitamin C content in different ways fermented cabbage.pdf | 55,21 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.
Administrationswerkzeuge