Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163
Titel: Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти
Sonstige Titel: Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти
Autor(en): Брикайло, Ольга Василівна
Brykaylo, Olga
Bibliographic description (Ukraine): Брикайло О.В. Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / О.В. Брикайло ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Erscheinungsdatum: 23-Jun-2014
Date of entry: 23-Jun-2014
Herausgeber: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 617.25
Stichwörter: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
капуста
квашення
аскорбінова кислота
cabbage
pickling
ascorbic acid
Zusammenfassung: Вивчено динаміку змін вмісту аскорбінової кислоти у квашеній капусті за різних умов квашення, терміну зберігання та температурному режиму цього зберігання
Master's qualification is devoted to the study of the dynamics change the content of ascorbic acid in sauerkraut fermented by various conditions , shelf life and temperature regime of storage
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163
Content type: Other
Enthalten in den Sammlungen:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Brykaylo_Monitoring of vitamin C content in different ways fermented cabbage.pdf55,21 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.

Administrationswerkzeuge