Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163
Заглавие: | Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти |
Други Заглавия: | Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти |
Автори: | Брикайло, Ольга Василівна Brykaylo, Olga |
Bibliographic description (Ukraine): | Брикайло О.В. Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / О.В. Брикайло ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
Дата на Публикуване: | 23-Юни-2014 |
Date of entry: | 23-Юни-2014 |
Издател: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 617.25 |
Ключови Думи: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів капуста квашення аскорбінова кислота cabbage pickling ascorbic acid |
Резюме: | Вивчено динаміку змін вмісту аскорбінової кислоти у квашеній капусті за різних умов квашення, терміну зберігання та температурному режиму цього зберігання Master's qualification is devoted to the study of the dynamics change the content of ascorbic acid in sauerkraut fermented by various conditions , shelf life and temperature regime of storage |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163 |
Content type: | Other |
Показва се в Колекции: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Brykaylo_Monitoring of vitamin C content in different ways fermented cabbage.pdf | 55,21 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Administrativa verktyg