Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163
Tytuł: Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти
Inne tytuły: Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти
Authors: Брикайло, Ольга Василівна
Brykaylo, Olga
Bibliographic description (Ukraine): Брикайло О.В. Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / О.В. Брикайло ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Data wydania: 23-cze-2014
Date of entry: 23-cze-2014
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль
UDC: 617.25
Słowa kluczowe: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
капуста
квашення
аскорбінова кислота
cabbage
pickling
ascorbic acid
Abstract: Вивчено динаміку змін вмісту аскорбінової кислоти у квашеній капусті за різних умов квашення, терміну зберігання та температурному режиму цього зберігання
Master's qualification is devoted to the study of the dynamics change the content of ascorbic acid in sauerkraut fermented by various conditions , shelf life and temperature regime of storage
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163
Typ zawartości: Other
Występuje w kolekcjach:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora