Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163
Název: | Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти |
Další názvy: | Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти |
Autoři: | Брикайло, Ольга Василівна Brykaylo, Olga |
Bibliographic description (Ukraine): | Брикайло О.В. Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / О.В. Брикайло ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
Datum vydání: | 23-čer-2014 |
Date of entry: | 23-čer-2014 |
Nakladatel: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 617.25 |
Klíčová slova: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів капуста квашення аскорбінова кислота cabbage pickling ascorbic acid |
Abstrakt: | Вивчено динаміку змін вмісту аскорбінової кислоти у квашеній капусті за різних умов квашення, терміну зберігання та температурному режиму цього зберігання Master's qualification is devoted to the study of the dynamics change the content of ascorbic acid in sauerkraut fermented by various conditions , shelf life and temperature regime of storage |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3163 |
Content type: | Other |
Vyskytuje se v kolekcích: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Brykaylo_Monitoring of vitamin C content in different ways fermented cabbage.pdf | 55,21 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
Админ Инструменти