Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19363
Başlık: | Розробка нового виду консервів з використанням капусти |
Diğer Başlıklar: | Development of a new kind of preserves with cabbage |
Yazarlar: | Хамуляк, Тарас Євгенович Khamuliak, Taras |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Хамуляк Т.Є. Розробка нового виду консервів з використанням капусти : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Т.Є. Хамуляк ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. Khamuliak T. Development of a new kind of preserves with cabbage : Research for the educational - qualification of MA, in 8.05170107 «Technology storage, preservation and processing of fruits and vegetables» T. Khamuliak. - Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopol, 2017. - 6 p. |
Yayın Tarihi: | Şub-2017 |
Date of entry: | 24-Şub-2017 |
Yayıncı: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Бейко, Людмила анатоліївна |
Anahtar kelimeler: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів червоноголова капуста савойська капуста технологія маринад консервування квашена капуста red head cabbage savoy cabbage technology pickles canning sauerkraut |
Özet: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню нового виду консервів з використанням червоноголової і савойської капусти, для вирішення проблем якісного і кількісного зберігання даної сировини та отримання низьковартісної продукції. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології консервування червоноголової і савойської капусти. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів з використанням червоноголової і савойської капусти. Master's qualification work is devoted to development of a new type of canned using red head and savoy cabbage, to address the qualitative and quantitative storage of raw materials and obtaining low-cost products. The aim of this work is to develop recipes and canning technology red head and savoy cabbage. Based on these results suggested recipes and technological schemes using canned red head and savoy cabbage. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19363 |
Content type: | Thesis |
Koleksiyonlarda Görünür: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Khamuliak_Development of a new kind of preserves with cabbage.pdf | 144,34 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları