このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19363
タイトル: Розробка нового виду консервів з використанням капусти
その他のタイトル: Development of a new kind of preserves with cabbage
著者: Хамуляк, Тарас Євгенович
Khamuliak, Taras
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Хамуляк Т.Є. Розробка нового виду консервів з використанням капусти : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Т.Є. Хамуляк ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Khamuliak T. Development of a new kind of preserves with cabbage : Research for the educational - qualification of MA, in 8.05170107 «Technology storage, preservation and processing of fruits and vegetables» T. Khamuliak. - Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopol, 2017. - 6 p.
発行日: 2月-2017
Date of entry: 24-2月-2017
出版者: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Бейко, Людмила анатоліївна
キーワード: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
червоноголова капуста
савойська капуста
технологія
маринад
консервування
квашена капуста
red head cabbage
savoy cabbage
technology
pickles
canning
sauerkraut
抄録: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню нового виду консервів з використанням червоноголової і савойської капусти, для вирішення проблем якісного і кількісного зберігання даної сировини та отримання низьковартісної продукції. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології консервування червоноголової і савойської капусти. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів з використанням червоноголової і савойської капусти.
Master's qualification work is devoted to development of a new type of canned using red head and savoy cabbage, to address the qualitative and quantitative storage of raw materials and obtaining low-cost products. The aim of this work is to develop recipes and canning technology red head and savoy cabbage. Based on these results suggested recipes and technological schemes using canned red head and savoy cabbage.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19363
Content type: Thesis
出現コレクション:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Khamuliak_Development of a new kind of preserves with cabbage.pdf144,34 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール