Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19363
Název: Розробка нового виду консервів з використанням капусти
Další názvy: Development of a new kind of preserves with cabbage
Autoři: Хамуляк, Тарас Євгенович
Khamuliak, Taras
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Хамуляк Т.Є. Розробка нового виду консервів з використанням капусти : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Т.Є. Хамуляк ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Khamuliak T. Development of a new kind of preserves with cabbage : Research for the educational - qualification of MA, in 8.05170107 «Technology storage, preservation and processing of fruits and vegetables» T. Khamuliak. - Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopol, 2017. - 6 p.
Datum vydání: úno-2017
Date of entry: 24-úno-2017
Nakladatel: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Бейко, Людмила анатоліївна
Klíčová slova: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
червоноголова капуста
савойська капуста
технологія
маринад
консервування
квашена капуста
red head cabbage
savoy cabbage
technology
pickles
canning
sauerkraut
Abstrakt: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню нового виду консервів з використанням червоноголової і савойської капусти, для вирішення проблем якісного і кількісного зберігання даної сировини та отримання низьковартісної продукції. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології консервування червоноголової і савойської капусти. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів з використанням червоноголової і савойської капусти.
Master's qualification work is devoted to development of a new type of canned using red head and savoy cabbage, to address the qualitative and quantitative storage of raw materials and obtaining low-cost products. The aim of this work is to develop recipes and canning technology red head and savoy cabbage. Based on these results suggested recipes and technological schemes using canned red head and savoy cabbage.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19363
Content type: Thesis
Vyskytuje se v kolekcích:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Khamuliak_Development of a new kind of preserves with cabbage.pdf144,34 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Eines d'Administrador