Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19363
Título : | Розробка нового виду консервів з використанням капусти |
Otros títulos : | Development of a new kind of preserves with cabbage |
Autor : | Хамуляк, Тарас Євгенович Khamuliak, Taras |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Хамуляк Т.Є. Розробка нового виду консервів з використанням капусти : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Т.Є. Хамуляк ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. Khamuliak T. Development of a new kind of preserves with cabbage : Research for the educational - qualification of MA, in 8.05170107 «Technology storage, preservation and processing of fruits and vegetables» T. Khamuliak. - Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopol, 2017. - 6 p. |
Fecha de publicación : | feb-2017 |
Date of entry: | 24-feb-2017 |
Editorial : | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Бейко, Людмила анатоліївна |
Palabras clave : | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів червоноголова капуста савойська капуста технологія маринад консервування квашена капуста red head cabbage savoy cabbage technology pickles canning sauerkraut |
Resumen : | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню нового виду консервів з використанням червоноголової і савойської капусти, для вирішення проблем якісного і кількісного зберігання даної сировини та отримання низьковартісної продукції. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології консервування червоноголової і савойської капусти. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів з використанням червоноголової і савойської капусти. Master's qualification work is devoted to development of a new type of canned using red head and savoy cabbage, to address the qualitative and quantitative storage of raw materials and obtaining low-cost products. The aim of this work is to develop recipes and canning technology red head and savoy cabbage. Based on these results suggested recipes and technological schemes using canned red head and savoy cabbage. |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19363 |
Content type: | Thesis |
Aparece en las colecciones: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Khamuliak_Development of a new kind of preserves with cabbage.pdf | 144,34 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Offer Gweinyddol