Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19363
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.advisorБейко, Людмила анатоліївна-
dc.contributor.authorХамуляк, Тарас Євгенович-
dc.contributor.authorKhamuliak, Taras-
dc.date.accessioned2017-02-24T06:33:42Z-
dc.date.available2017-02-24T06:33:42Z-
dc.date.issued2017-02-
dc.identifier.citationХамуляк Т.Є. Розробка нового виду консервів з використанням капусти : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Т.Є. Хамуляк ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.uk
dc.identifier.citationKhamuliak T. Development of a new kind of preserves with cabbage : Research for the educational - qualification of MA, in 8.05170107 «Technology storage, preservation and processing of fruits and vegetables» T. Khamuliak. - Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopol, 2017. - 6 p.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19363-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню нового виду консервів з використанням червоноголової і савойської капусти, для вирішення проблем якісного і кількісного зберігання даної сировини та отримання низьковартісної продукції. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології консервування червоноголової і савойської капусти. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів з використанням червоноголової і савойської капусти.uk
dc.description.abstractMaster's qualification work is devoted to development of a new type of canned using red head and savoy cabbage, to address the qualitative and quantitative storage of raw materials and obtaining low-cost products. The aim of this work is to develop recipes and canning technology red head and savoy cabbage. Based on these results suggested recipes and technological schemes using canned red head and savoy cabbage.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107-
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів-
dc.subjectчервоноголова капуста-
dc.subjectсавойська капуста-
dc.subjectтехнологія-
dc.subjectмаринад-
dc.subjectконсервування-
dc.subjectквашена капуста-
dc.subjectred head cabbage-
dc.subjectsavoy cabbage-
dc.subjecttechnology-
dc.subjectpickles-
dc.subjectcanning-
dc.subjectsauerkraut-
dc.titleРозробка нового виду консервів з використанням капустиuk
dc.title.alternativeDevelopment of a new kind of preserves with cabbageuk
dc.typeThesisuk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.coverage.countryUAuk
Ebben a gyűjteményben:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Khamuliak_Development of a new kind of preserves with cabbage.pdf144,34 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools