Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058
Başlık: Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом
Diğer Başlıklar: Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing).
Yazarlar: Пінчук, Богдан Ігорович
Pinchuk, Bogdan
Bibliographic description (Ukraine): Пінчук, Б.І. Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом : автореф. дипломної роботи : спец. 8.05170101 "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" / Пінчук Богдан Ігорович ; ТНТУ. - Тернопіль, 2017. - 6 с.
Yayın Tarihi: Şub-2017
Date of entry: 20-Şub-2017
Yayıncı: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Anahtar kelimeler: м'ясо свинини
охолодження
вакуумне пакування
мікрофлора
pork
cooling
vacuum packaging
microflora
Özet: Магістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників сировини (м’яса) запакованого під вакуумом у плівку під час зберігання в охолодженому стані.
Master's qualification work is devoted to the study of microbiological and biochemical indices of raw materials (meat) packaged under vacuum in the film during storage in a refrigerated state.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058
Content type: Thesis
Koleksiyonlarda Görünür:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları