Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Пінчук, Богдан Ігорович | - |
| dc.contributor.author | Pinchuk, Bogdan | - |
| dc.date.accessioned | 2017-02-20T02:45:01Z | - |
| dc.date.available | 2017-02-20T02:45:01Z | - |
| dc.date.issued | 2017-02 | - |
| dc.identifier.citation | Пінчук, Б.І. Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом : автореф. дипломної роботи : спец. 8.05170101 "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" / Пінчук Богдан Ігорович ; ТНТУ. - Тернопіль, 2017. - 6 с. | uk |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058 | - |
| dc.description.abstract | Магістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників сировини (м’яса) запакованого під вакуумом у плівку під час зберігання в охолодженому стані. | uk |
| dc.description.abstract | Master's qualification work is devoted to the study of microbiological and biochemical indices of raw materials (meat) packaged under vacuum in the film during storage in a refrigerated state. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
| dc.subject | м'ясо свинини | - |
| dc.subject | охолодження | - |
| dc.subject | вакуумне пакування | - |
| dc.subject | мікрофлора | - |
| dc.subject | pork | - |
| dc.subject | cooling | - |
| dc.subject | vacuum packaging | - |
| dc.subject | microflora | - |
| dc.title | Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом | uk |
| dc.title.alternative | Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing). | uk |
| dc.type | Thesis | uk |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
| dc.coverage.country | UA | uk |
| Appears in Collections: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Pinchuk_Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing)_2017.pdf | 158,84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools