Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorПінчук, Богдан Ігорович-
dc.contributor.authorPinchuk, Bogdan-
dc.date.accessioned2017-02-20T02:45:01Z-
dc.date.available2017-02-20T02:45:01Z-
dc.date.issued2017-02-
dc.identifier.citationПінчук, Б.І. Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом : автореф. дипломної роботи : спец. 8.05170101 "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" / Пінчук Богдан Ігорович ; ТНТУ. - Тернопіль, 2017. - 6 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058-
dc.description.abstractМагістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників сировини (м’яса) запакованого під вакуумом у плівку під час зберігання в охолодженому стані.uk
dc.description.abstractMaster's qualification work is devoted to the study of microbiological and biochemical indices of raw materials (meat) packaged under vacuum in the film during storage in a refrigerated state.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subjectм'ясо свинини-
dc.subjectохолодження-
dc.subjectвакуумне пакування-
dc.subjectмікрофлора-
dc.subjectpork-
dc.subjectcooling-
dc.subjectvacuum packaging-
dc.subjectmicroflora-
dc.titleМікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумомuk
dc.title.alternativeMicrobiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing).uk
dc.typeThesisuk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.coverage.countryUAuk
Ebben a gyűjteményben:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools