Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пінчук, Богдан Ігорович | - |
dc.contributor.author | Pinchuk, Bogdan | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-20T02:45:01Z | - |
dc.date.available | 2017-02-20T02:45:01Z | - |
dc.date.issued | 2017-02 | - |
dc.identifier.citation | Пінчук, Б.І. Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом : автореф. дипломної роботи : спец. 8.05170101 "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" / Пінчук Богдан Ігорович ; ТНТУ. - Тернопіль, 2017. - 6 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058 | - |
dc.description.abstract | Магістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників сировини (м’яса) запакованого під вакуумом у плівку під час зберігання в охолодженому стані. | uk |
dc.description.abstract | Master's qualification work is devoted to the study of microbiological and biochemical indices of raw materials (meat) packaged under vacuum in the film during storage in a refrigerated state. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | м'ясо свинини | - |
dc.subject | охолодження | - |
dc.subject | вакуумне пакування | - |
dc.subject | мікрофлора | - |
dc.subject | pork | - |
dc.subject | cooling | - |
dc.subject | vacuum packaging | - |
dc.subject | microflora | - |
dc.title | Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом | uk |
dc.title.alternative | Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing). | uk |
dc.type | Thesis | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.coverage.country | UA | uk |
Ebben a gyűjteményben: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Pinchuk_Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing)_2017.pdf | 158,84 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools