Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058
Titel: Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом
Övriga titlar: Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing).
Författare: Пінчук, Богдан Ігорович
Pinchuk, Bogdan
Bibliographic description (Ukraine): Пінчук, Б.І. Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом : автореф. дипломної роботи : спец. 8.05170101 "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" / Пінчук Богдан Ігорович ; ТНТУ. - Тернопіль, 2017. - 6 с.
Utgivningsdatum: feb-2017
Date of entry: 20-feb-2017
Utgivare: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Nyckelord: м'ясо свинини
охолодження
вакуумне пакування
мікрофлора
pork
cooling
vacuum packaging
microflora
Sammanfattning: Магістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників сировини (м’яса) запакованого під вакуумом у плівку під час зберігання в охолодженому стані.
Master's qualification work is devoted to the study of microbiological and biochemical indices of raw materials (meat) packaged under vacuum in the film during storage in a refrigerated state.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058
Content type: Thesis
Samling:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
Pinchuk_Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing)_2017.pdf158,84 kBAdobe PDFVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!

Administrativa verktyg