Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058| Título: | Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом |
| Outros títulos: | Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing). |
| Authors: | Пінчук, Богдан Ігорович Pinchuk, Bogdan |
| Bibliographic description (Ukraine): | Пінчук, Б.І. Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом : автореф. дипломної роботи : спец. 8.05170101 "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" / Пінчук Богдан Ігорович ; ТНТУ. - Тернопіль, 2017. - 6 с. |
| Data de edición: | Feb-2017 |
| Date of entry: | 20-Feb-2017 |
| Editor: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| Palabras chave: | м'ясо свинини охолодження вакуумне пакування мікрофлора pork cooling vacuum packaging microflora |
| Resumo: | Магістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників сировини (м’яса) запакованого під вакуумом у плівку під час зберігання в охолодженому стані. Master's qualification work is devoted to the study of microbiological and biochemical indices of raw materials (meat) packaged under vacuum in the film during storage in a refrigerated state. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058 |
| Content type: | Thesis |
| Aparece nas Coleccións | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Arquivos neste item
| Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Pinchuk_Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing)_2017.pdf | 158,84 kB | Adobe PDF | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados
Ferramentas administrativas