Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058
Назва: Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом
Інші назви: Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing).
Автори: Пінчук, Богдан Ігорович
Pinchuk, Bogdan
Бібліографічний опис: Пінчук, Б.І. Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом : автореф. дипломної роботи : спец. 8.05170101 "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" / Пінчук Богдан Ігорович ; ТНТУ. - Тернопіль, 2017. - 6 с.
Дата публікації: лют-2017
Дата внесення: 20-лют-2017
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Теми: м'ясо свинини
охолодження
вакуумне пакування
мікрофлора
pork
cooling
vacuum packaging
microflora
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників сировини (м’яса) запакованого під вакуумом у плівку під час зберігання в охолодженому стані.
Master's qualification work is devoted to the study of microbiological and biochemical indices of raw materials (meat) packaged under vacuum in the film during storage in a refrigerated state.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pinchuk_Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing)_2017.pdf158,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора