8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів : [26] Домівка зібрання

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення електронною поштою про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (сортування: Дати збереження за спаданням): від 1 до 20 з 26
Попередній переглядДата публікаціїНазваАвтор(и)
лют-2017Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі)Мельнічук, Оксана Євстахіївна; Баса, Ікпе Вільфріед; Basa, Ikpe Vilfried; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
лют-2017Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірківПокотило, Олег Степанович; Пилипів, Наталія Ігорівна; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
лют-2017Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капустиПокотило, Олег Степанович; Банах, Володимир Ігорович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
лют-2017Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганніПокотило, Олег Степанович; Сулік, Оксана Петрівна; Sulik, Oksana; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
лют-2017Розробка нового виду консервів з використанням капустиБейко, Людмила анатоліївна; Хамуляк, Тарас Євгенович; Khamuliak, Taras; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
лют-2017Розробка технології виробництва цукатів із тропічних фруктівМельнічук, Оксана Євстахівна; Чебеняк, Тарас Андрійович; Chebeniak, Taras
лют-2017Розробка консервованих продуктів із спаржіМельнічук, Оксана Євстахіївна; Юськів, Галина Іванівна
лют-2017Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтівЮкало, Володимир Глібович; Семенина, Іванна Петрівна; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
лют-2017Залізовмісні харчові функціональні інгредієнтиЮкало, Володимир Глібович; Шевчишин, Марія Ігорівна; Shevchyshyn, Mariia; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
лют-2017Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктівБейко, Людмила Анатоліївна; Пастух, Олеся Володимирівна; Pastukh, Olesia; Теропільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
лют-2017Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктівХміль, Руслан Олегович; Hmil, Ruslan
лют-2017Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумомПінчук, Богдан Ігорович; Pinchuk, Bogdan
24-чер-2014Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походженняФилипенко, Дар’я Володимирівна; Fylypenko, Daria
24-чер-2014Дослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походженняПопів, Мар’яна Степанівна; Popiv, Mariana Stepanivna
24-чер-2014Зміни хімічних показників у бульбі за різних умов зберіганняБалук, Назар Ярославович; Baluk, Nazar
24-чер-2014Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванніФилима, Юлія Василівна; Fylyma, Yulia
23-чер-2014Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.Ревіцька, Валентина Валентинівна; Revitska, Valentina
2014Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів.Круцько, Катерина Іванівна; Krutsko, Kateryna
23-чер-2014Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництвіШмирко, Мирослава Володимирівна; Shmyrko, Myroslava
23-чер-2014Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капустиБрикайло, Ольга Василівна; Brykaylo, Olga
Матеріали зібрання (сортування: Дати збереження за спаданням): від 1 до 20 з 26