DSpace
Зареєструватися
українська русский English polski français
Deutsch español italiano svenska
中文 Ελληνικά norsk
日本語 magyar
čeština
   

ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя >
Роботи студентів >
Магістр >

8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів : [26]

Домівка зібрання

 
 
або переглянути 
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання

Нові матеріали (усі)

Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі)

Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків

Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти

Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні

Розробка нового виду консервів з використанням капусти

Розробка технології виробництва цукатів із тропічних фруктів

Розробка консервованих продуктів із спаржі

Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів

Залізовмісні харчові функціональні інгредієнти

Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів

Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів

Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом

Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження

Дослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження

Зміни хімічних показників у бульбі за різних умов зберігання

Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні

Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.

Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів.

Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві

Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти

Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості

Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів

Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники

Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів

Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів

Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини

 

Стрічки RSS

RSS Feed RSS Feed

 

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард 
Зворотний зв’язок
Якщо Ви знайшли помилку, або інформація на сайті неточна — натисніть „Ctrl+Enter“ та виправте неточність. Дякуємо! Система Orphus