Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Назва: Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні
Інші назви: The study of ascorbic acid in fruit when frozen
Автори: Филима, Юлія Василівна
Fylyma, Yulia
Бібліографічний опис: Филима Ю.В. Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні: дипломна робота магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Ю. В. Филима; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 75 с.
Дата публікації: 24-чер-2014
Дата внесення: 29-чер-2014
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 634.86
Теми: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
заморожування
аскорбінова кислота
freezing
ascorbic acid
Короткий огляд (реферат): Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні
The study of ascorbic acid in fruit when frozen
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fylyma_The study of ascorbic acid in fruit when frozen.pdf55,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора