Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154
Назва: Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини
Інші назви: Разработка рецептуры нового вида соуса из традиционных видов сырья
Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials
Автори: Гуща, Галина Анатоліївна
Hushcha, Halyna
Бібліографічний опис: Гуща Г.А. Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 – Технологія зберігання, консервування і переробки плодів і овочів”/ Г.А.Гуща; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 103с.
Дата публікації: 24-чер-2014
Дата внесення: 23-чер-2014
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 664
Теми: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
соус
овочі
фрукти
консерви
Короткий огляд (реферат): Розроблено новий вид томатного соусу з традиційних видів сировини, які б володіли гарними органолептичними показниками і розширення асортименту виготовлення соусів.
Develop a new kind of tomato sauce with good organoleptic characteristics and to expand the range of this species by the addition of canned fruits and vegetables.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hushcha_Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials.pdf85,45 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора