8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів : [26] Αρχική σελίδα συλλογής

Приклади оформлення: диплом 1
Стисла інструкція щодо самоархівування магістерських робіт

Browse
Εγγραφείτε σε αυτήν τη συλλογή για να λαμβάνετε καθημερινά ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για νέες προσθήκες RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 26 of 26
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
ThesisΦεβ-20177-Μαρ-2017Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі)Баса, Ікпе Вільфріед; Basa, Ikpe Vilfried
ThesisΦεβ-20177-Μαρ-2017Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірківПилипів, Наталія Ігорівна
ThesisΦεβ-20177-Μαρ-2017Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капустиБанах, Володимир Ігорович
ThesisΦεβ-20177-Μαρ-2017Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганніСулік, Оксана Петрівна; Sulik, Oksana
ThesisΦεβ-201724-Φεβ-2017Розробка нового виду консервів з використанням капустиХамуляк, Тарас Євгенович; Khamuliak, Taras
ThesisΦεβ-201724-Φεβ-2017Розробка технології виробництва цукатів із тропічних фруктівЧебеняк, Тарас Андрійович; Chebeniak, Taras
ThesisΦεβ-201724-Φεβ-2017Розробка консервованих продуктів із спаржіЮськів, Галина Іванівна
ThesisΦεβ-201722-Φεβ-2017Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтівСеменина, Іванна Петрівна
ThesisΦεβ-201722-Φεβ-2017Залізовмісні харчові функціональні інгредієнтиШевчишин, Марія Ігорівна; Shevchyshyn, Mariia
ThesisΦεβ-201721-Φεβ-2017Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктівПастух, Олеся Володимирівна; Pastukh, Olesia
ThesisΦεβ-201720-Φεβ-2017Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктівХміль, Руслан Олегович; Hmil, Ruslan
ThesisΦεβ-201720-Φεβ-2017Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумомПінчук, Богдан Ігорович; Pinchuk, Bogdan
Other24-Ιου-201429-Ιου-2014Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походженняФилипенко, Дар’я Володимирівна; Fylypenko, Daria
Other24-Ιου-201429-Ιου-2014Дослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походженняПопів, Мар’яна Степанівна; Popiv, Mariana Stepanivna
Other24-Ιου-201429-Ιου-2014Зміни хімічних показників у бульбі за різних умов зберіганняБалук, Назар Ярославович; Baluk, Nazar
Other24-Ιου-201429-Ιου-2014Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванніФилима, Юлія Василівна; Fylyma, Yulia
Other23-Ιου-201423-Ιου-2014Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.Ревіцька, Валентина Валентинівна; Revitska, Valentina
Other201423-Ιου-2014Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів.Круцько, Катерина Іванівна; Krutsko, Kateryna
Other23-Ιου-201423-Ιου-2014Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництвіШмирко, Мирослава Володимирівна; Shmyrko, Myroslava
Other23-Ιου-201423-Ιου-2014Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капустиБрикайло, Ольга Василівна; Brykaylo, Olga
Other23-Ιου-201423-Ιου-2014Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивостіЛегоцька, Христина Романівна; Legotska, Khrystyna
Other23-Ιου-201423-Ιου-2014Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервівЯсінська, Наталія Іванівна; Yasinska, Nataliya
Other24-Ιου-201423-Ιου-2014Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показникиСкуба, Марія Богданівна; Skuba, Mariia
Other24-Ιου-201423-Ιου-2014Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервівШинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, Shynkaruk
Other24-Ιου-201423-Ιου-2014Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктівОстапйовська, Марія Володимирівна; Ostapiovska, Mariia
Thesis24-Ιου-201423-Ιου-2014Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировиниГуща, Галина Анатоліївна; Hushcha, Halyna
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 26 of 26