このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058
タイトル: Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом
その他のタイトル: Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing).
著者: Пінчук, Богдан Ігорович
Pinchuk, Bogdan
Bibliographic description (Ukraine): Пінчук, Б.І. Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом : автореф. дипломної роботи : спец. 8.05170101 "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" / Пінчук Богдан Ігорович ; ТНТУ. - Тернопіль, 2017. - 6 с.
発行日: 2月-2017
Date of entry: 20-2月-2017
出版者: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
キーワード: м'ясо свинини
охолодження
вакуумне пакування
мікрофлора
pork
cooling
vacuum packaging
microflora
抄録: Магістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників сировини (м’яса) запакованого під вакуумом у плівку під час зберігання в охолодженому стані.
Master's qualification work is devoted to the study of microbiological and biochemical indices of raw materials (meat) packaged under vacuum in the film during storage in a refrigerated state.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058
Content type: Thesis
出現コレクション:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Pinchuk_Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing)_2017.pdf158,84 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール