このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058| タイトル: | Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом |
| その他のタイトル: | Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing). |
| 著者: | Пінчук, Богдан Ігорович Pinchuk, Bogdan |
| Bibliographic description (Ukraine): | Пінчук, Б.І. Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом : автореф. дипломної роботи : спец. 8.05170101 "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" / Пінчук Богдан Ігорович ; ТНТУ. - Тернопіль, 2017. - 6 с. |
| 発行日: | 2月-2017 |
| Date of entry: | 20-2月-2017 |
| 出版者: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| キーワード: | м'ясо свинини охолодження вакуумне пакування мікрофлора pork cooling vacuum packaging microflora |
| 抄録: | Магістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників сировини (м’яса) запакованого під вакуумом у плівку під час зберігання в охолодженому стані. Master's qualification work is devoted to the study of microbiological and biochemical indices of raw materials (meat) packaged under vacuum in the film during storage in a refrigerated state. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058 |
| Content type: | Thesis |
| 出現コレクション: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| Pinchuk_Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing)_2017.pdf | 158,84 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール