Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058
Título : | Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом |
Otros títulos : | Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing). |
Autor : | Пінчук, Богдан Ігорович Pinchuk, Bogdan |
Bibliographic description (Ukraine): | Пінчук, Б.І. Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом : автореф. дипломної роботи : спец. 8.05170101 "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" / Пінчук Богдан Ігорович ; ТНТУ. - Тернопіль, 2017. - 6 с. |
Fecha de publicación : | feb-2017 |
Date of entry: | 20-feb-2017 |
Editorial : | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Palabras clave : | м'ясо свинини охолодження вакуумне пакування мікрофлора pork cooling vacuum packaging microflora |
Resumen : | Магістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників сировини (м’яса) запакованого під вакуумом у плівку під час зберігання в охолодженому стані. Master's qualification work is devoted to the study of microbiological and biochemical indices of raw materials (meat) packaged under vacuum in the film during storage in a refrigerated state. |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058 |
Content type: | Thesis |
Aparece en las colecciones: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Pinchuk_Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing)_2017.pdf | 158,84 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Administrationswerkzeuge