Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058
Заглавие: | Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом |
Други Заглавия: | Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing). |
Автори: | Пінчук, Богдан Ігорович Pinchuk, Bogdan |
Bibliographic description (Ukraine): | Пінчук, Б.І. Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом : автореф. дипломної роботи : спец. 8.05170101 "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" / Пінчук Богдан Ігорович ; ТНТУ. - Тернопіль, 2017. - 6 с. |
Дата на Публикуване: | Фев-2017 |
Date of entry: | 20-Фев-2017 |
Издател: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Ключови Думи: | м'ясо свинини охолодження вакуумне пакування мікрофлора pork cooling vacuum packaging microflora |
Резюме: | Магістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників сировини (м’яса) запакованого під вакуумом у плівку під час зберігання в охолодженому стані. Master's qualification work is devoted to the study of microbiological and biochemical indices of raw materials (meat) packaged under vacuum in the film during storage in a refrigerated state. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058 |
Content type: | Thesis |
Показва се в Колекции: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pinchuk_Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing)_2017.pdf | 158,84 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Administrationswerkzeuge