Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058| Pealkiri: | Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом |
| Teised pealkirjad: | Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing). |
| Autor: | Пінчук, Богдан Ігорович Pinchuk, Bogdan |
| Bibliographic description (Ukraine): | Пінчук, Б.І. Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом : автореф. дипломної роботи : спец. 8.05170101 "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" / Пінчук Богдан Ігорович ; ТНТУ. - Тернопіль, 2017. - 6 с. |
| Ilmumisaasta: | vee-2017 |
| Date of entry: | 20-vee-2017 |
| Kirjastaja: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| Märksõnad: | м'ясо свинини охолодження вакуумне пакування мікрофлора pork cooling vacuum packaging microflora |
| Kokkuvõte: | Магістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників сировини (м’яса) запакованого під вакуумом у плівку під час зберігання в охолодженому стані. Master's qualification work is devoted to the study of microbiological and biochemical indices of raw materials (meat) packaged under vacuum in the film during storage in a refrigerated state. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058 |
| Content type: | Thesis |
| Asub kollektsiooni(de)s: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| Pinchuk_Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing)_2017.pdf | 158,84 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Admin vahendid