Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058
Pealkiri: Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом
Teised pealkirjad: Microbiological substantiation of preserves raw material storage method (vacuum packing).
Autor: Пінчук, Богдан Ігорович
Pinchuk, Bogdan
Bibliographic description (Ukraine): Пінчук, Б.І. Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом : автореф. дипломної роботи : спец. 8.05170101 "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" / Пінчук Богдан Ігорович ; ТНТУ. - Тернопіль, 2017. - 6 с.
Ilmumisaasta: vee-2017
Date of entry: 20-vee-2017
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Märksõnad: м'ясо свинини
охолодження
вакуумне пакування
мікрофлора
pork
cooling
vacuum packaging
microflora
Kokkuvõte: Магістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників сировини (м’яса) запакованого під вакуумом у плівку під час зберігання в охолодженому стані.
Master's qualification work is devoted to the study of microbiological and biochemical indices of raw materials (meat) packaged under vacuum in the film during storage in a refrigerated state.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19058
Content type: Thesis
Asub kollektsiooni(de)s:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Admin vahendid