Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059| Başlık: | Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів |
| Diğer Başlıklar: | Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food |
| Yazarlar: | Хміль, Руслан Олегович Hmil, Ruslan |
| Bibliographic description (Ukraine): | Хміль Р. О. Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Р. О. Хміль ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. |
| Yayın Tarihi: | Şub-2017 |
| Date of entry: | 20-Şub-2017 |
| Yayıncı: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| Anahtar kelimeler: | консервант бензоат натрію мікрофлора preservative sodium benzoate microflora |
| Özet: | Магістерська робота присвячена вивченню впливу різних концентрацій бензоату натрію на зміну мікробіологічних показників у сливовому пюре Master's qualification work is devoted to study the effect of different concentrations of sodium benzoate replaced the microbiological parameters in a plum sauce. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059 |
| Content type: | Thesis |
| Koleksiyonlarda Görünür: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| Hmil_Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food_2017.pdf | 161,59 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları