Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059
Назва: Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів
Інші назви: Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food
Автори: Хміль, Руслан Олегович
Hmil, Ruslan
Бібліографічний опис: Хміль Р. О. Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Р. О. Хміль ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Дата публікації: лют-2017
Дата внесення: 20-лют-2017
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Теми: консервант
бензоат натрію
мікрофлора
preservative
sodium benzoate
microflora
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота присвячена вивченню впливу різних концентрацій бензоату натрію на зміну мікробіологічних показників у сливовому пюре
Master's qualification work is devoted to study the effect of different concentrations of sodium benzoate replaced the microbiological parameters in a plum sauce.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hmil_Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food_2017.pdf161,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора