Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059| Titolo: | Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів |
| Titoli alternativi: | Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food |
| Autori: | Хміль, Руслан Олегович Hmil, Ruslan |
| Bibliographic description (Ukraine): | Хміль Р. О. Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Р. О. Хміль ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. |
| Data: | feb-2017 |
| Date of entry: | 20-feb-2017 |
| Editore: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| Parole chiave: | консервант бензоат натрію мікрофлора preservative sodium benzoate microflora |
| Abstract: | Магістерська робота присвячена вивченню впливу різних концентрацій бензоату натрію на зміну мікробіологічних показників у сливовому пюре Master's qualification work is devoted to study the effect of different concentrations of sodium benzoate replaced the microbiological parameters in a plum sauce. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059 |
| Content type: | Thesis |
| È visualizzato nelle collezioni: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Hmil_Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food_2017.pdf | 161,59 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione