Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Хміль, Руслан Олегович | - |
| dc.contributor.author | Hmil, Ruslan | - |
| dc.date.accessioned | 2017-02-20T02:54:46Z | - |
| dc.date.available | 2017-02-20T02:54:46Z | - |
| dc.date.issued | 2017-02 | - |
| dc.identifier.citation | Хміль Р. О. Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Р. О. Хміль ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. | uk |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059 | - |
| dc.description.abstract | Магістерська робота присвячена вивченню впливу різних концентрацій бензоату натрію на зміну мікробіологічних показників у сливовому пюре | uk |
| dc.description.abstract | Master's qualification work is devoted to study the effect of different concentrations of sodium benzoate replaced the microbiological parameters in a plum sauce. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
| dc.subject | консервант | - |
| dc.subject | бензоат натрію | - |
| dc.subject | мікрофлора | - |
| dc.subject | preservative | - |
| dc.subject | sodium benzoate | - |
| dc.subject | microflora | - |
| dc.title | Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів | uk |
| dc.title.alternative | Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food | uk |
| dc.type | Thesis | uk |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
| dc.coverage.country | UA | uk |
| Ebben a gyűjteményben: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| Hmil_Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food_2017.pdf | 161,59 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools